Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

galerie foto

beforandeafter
Cumpara produse detailing auto

Inainte si dupa polish faruri...

Detailing-ul auto reprezinta un serviciu care se poate face numai de persoane pasionate, meticuloase si atente la detalii.
Suprafata zgariata si opaca a farurilor pune in pericol siguranta dumneavoastra, aceste faruri orbesc conducatorii ce vin din sens opus, si intensitatea luminii scade.
far-dr-beforefar-dr-after-polish
Curatarea tapiteriei auto este un serviciu la care majoritatea posesorilor de autoturisme apeleaza pentru a improspata si curata tapiteria si pielea din interiorul masinii. Un exemplu de rezultat obtinut prin curatarea tapiteriei cu detergenti de curatare cu abur poate fi observat in imaginile de mai jos:
Curatarea Tapiteriei Auto BeforeCuratarea Tapiteriei Auto Dupa
Un alt proiect a fost reconditionarea unui VW Passat cu numeroase zgarieturi cauzate de spalarea repetata cu lavete necorespunzatoare si cu lacul matuit si fara luciu.
passat2passat9
Zgarieturile mai adanci au fost retusate cu vopsea, iar refacerea luciului masinii a fost realizat prin polish si aplicarea manuala de ceara profesionala.
Un proiect interesant pentru echipa TopDetail a fost incercarea de a aduce un suflu nou unui Golf cu un interior imbatranit.

bord_zgariatbord_after

Se poate observa cu usurinta starea in care se afla suprafetele din plastic din  interiorul acestui autoturism si apoi rezultatele impresionante obtinute prin curatarea si revitalizarea lor prin aplicarea unui dressing special.

produse cosmetica auto

Top Detail utilizeaza produse
cosmetice auto profesionale,
pentru o calitate superioara
a serviciului de detailing auto.

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 6 vizitatori online

mareste text