Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

preturi detailing

- exterior: 450 ron;
- interior:  350 ron;
- faruri:    100 ron.

galerie foto

beforandeafter
Cumpara produse detailing auto
Parerea Ta Conteaza!

Top Detail apreciaza parerile clientilor sai si de aceea te incurajam sa revii pe acest website, dupa ce ai beneficiat de serviciile noastre de detailing auto, si sa postezi parerea ta in Casuta Facebook pentru comentarii aflata in josul fiecarei pagini de pe site-ul topdetail.ro.

Pentru a asigura o calitate superioara a serviciilor oferite, Top Detail foloseste doar produse profesionale de detailing auto:
  • Ceara auto Collinite
Ceara auto Collinite

- ceara solida, aplicata manual;
- resitenta la sampoanele din spalatorii;
- ofera protectie maxima lacului masinii;
- garantata sa dureze un an intreg.Acest articol incearca sa vina in ajutorul detinatorilor de masini prin detalierea tipurilor de zgarieturi pe care la poate suferi un autoturism si explicarea pasilor urmati in remedierea acestora.
Polish auto profesional

Datorita noutatii atât a termenului de "detailing auto" cât si a serviciului în sine, exista înca o confuzie pe piata româneasca între: "polish auto profesional" si "detailing exterior".

Curatarea locurilor greu accesibile cu o pensula profesionalaDetailing-ul auto reprezinta o curatare extrem de minuţioasă, lustruire şi ceruire a unui automobil, atât în interiorul cât şi în afara, pentru a produce un nivel al  calităţii in detaliu. În afară de îmbunătăţirea aspectului, detailing-ul ajută pentru a păstra valoarea de revânzare a unei masini.

produse cosmetica auto

Top Detail utilizeaza produse
cosmetice auto profesionale,
pentru o calitate superioara
a serviciului de detailing auto.

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 6 vizitatori online

mareste text