Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

galerie foto

beforandeafter
Cumpara produse detailing auto

De ce trebuie sa protejam autoturismul cu ceara?

Exterior ceruit
Orice autoturism inainte de a parasi fabrica este inspectat pentru micile imperfectiuni ce le-ar putea avea lacul. Daca aceste imperfectiuni exista atunci este trimis la polishat, daca se pot remedia prin polish sau daca nu, reintors la vopsitorie.

Dupa ce autoturismul primeste acest tratament cu polish, atunci el este ceruit pentru ai conferi protectie in timpul transportului si depozitarii (stratul de ceara este cam de 1-2 cm), dupa care aceasta ceara se indeparteaza. Din acest moment vopseaua autoturismului este supusa agresiunilor mediului inconjurator (raze UV, sare, solutii chimice,ploaie acida, rasina copacilor etc.).
ceruire_degresare
Chiar si spalarile repetate pot afecta calitatea lacului, folosind sampoane chimice si lavete necorespunzatoare si, in decursul a 2-3 ani, lacul se deterioreaza, se matuieste si isi pierde din luciu si claritate. O ceruire regulata a autoturismului Dvs. poate preveni aceste neplaceri prin stratul de protectie ce il confera produsele profesionale dedicate in special pentru astfel de tratamente.

Serviciu recomandat: Ceruire si Dressing!

{mainvote}

produse cosmetica auto

Top Detail utilizeaza produse
cosmetice auto profesionale,
pentru o calitate superioara
a serviciului de detailing auto.

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 6 vizitatori online

mareste text