Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

galerie faruri

faruri
Cumpara produse detailing auto
Polish Faruri

Indepartarea suprafetei matuite, restaurarea farurilor

pret: 100 RON


Dupa indepartarea suprafetei matuite, executata in 4 sau 5 pasi, foarte importanti, se aplica un polish abraziv ce restaureaza suprafata farurilor, urmand un polish de luciu, foarte fin, ce reda claritatea si transparenta plasticului.

Detailing Exterior
Decontaminare, polish auto profesional, ceruireVopseaua este acoperita cu un strat de lac pentru protectie, dar si acest lac trebuie la randul lui protejat. Dupa un polish profesional se aplica manual o ceara solida ce formeaza o pelicula pe suprafata lacuita, astfel asigurand o protectie de lunga durata.

detailing_interior_articol
Curatarea tapiteriei si a ornamentelor din plasticCuratarea profesionala a interiorului, pana la cel mai mic detaliu. Revitalizarea ornamentelor din plastic si vinyl. Curatarea tapiteriei auto si a mochetei. Un detailing de interior este necesar pentru a tine ridicata valoarea masinii tale si cel mai important, pentru sanatatea ta.

Mini-Detailing: Spalat Interior si Exterior

Mini-Detailing : Spalat Interior si Exterior

 


Pentru a satisface toti clientii nostri am lansat un nou pachet de detailing si anume Spalarea Profesionala a Masinii. Dar daca va ganditi la o spalare cu cisme, carpe murdare, stropi de apa pe tapiterie, urme de mizerie pe geamuri dupa ce ele au fost sterse, zgarieturi lasate pe vopsea, urme de bitum si musculite, aceasta nu este o spalare obisnuita la colt de strada.

Antifurt Auto Mecanic - Bear Lock
Antifurt Auto Bear Lock

"Cel mai bun sistem mecanic antifurt auto!"

- acum ?i in Romania doar prin Top Detail

Imobilizarea autoturismului, cu ajutorul sistemului Bear Lock se face datorita dispozitivului mecanic, acest fapt previne si impiedica furtul autoturismului. Un ho? de ma?ini este ntotdeauna sub presiunea timpului ca sa nu se expuna riscului de a fi descoperit. Prin urmare, hotii renunta la vehicul dup? aproximativ 3 minute de efort inutil de a pleca cu acesta si cauta altceva.

Curatare Motor   
Curatare Compartiment MotorCuratarea motorului incepe cu izolarea componentelor electrice care pot fi afectate de apa.

ceruire si degresare
Ceruire si dressingCeruirea masinii este necesara pentru a crea un scut de aparare fata de factorii externi ce se depun pe suprafetele vopsite si le ataca.

Rugam clientii TopDetail sa evalueze rezultatele serviciilor noastre
scriind un comentariu in casuta de mai jos. Multumim!

promotii

Royal Treat               
Executive Radiance
Polish Faruri             

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 1 vizitator online

mareste text

AutoPieseOnline24.ro