Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

galerie faruri

faruri
Cumpara produse detailing auto

Low-Cost Polish

Polish Auto Low-Cost
Low-Cost Polish
Vopsirea autovehiculelor noi este automatizata, aceasta permite aplicarea unui strat uniform de vopsea si lac, prin masurarea acestuia putem identifica o grosime ce este cuprinsa intre 100 si 105 microni. Diferenta aceasta se datoreaza lucrarilor ce se efectueaza dupa ce sunt vopsite. Acestea trec printr-un proces de polishare pentru a face stratul de lac sa aiba o claritate si o stralucire care i se cuvine unei masini noi.

Aceste proceduri le putem intalni in orice service auto, care detin o vopsitorie, dar diferenta stratului de vopsea si lac este mult mai mare, aceasta poate fi intre 200 si 250 de microni. In aceasta grosime se regaseste stratul primar sau kit, vopseaua si stratul de lac. Am putea spune ca e mai bine sa vopsim masina intr-o vopsitorie, pentru a avea o grosime mai mare a stratului de lac, dar nu ai de unde sa stii daca vopsirea  va fi si de calitate. Dupa un timp poti observa stratul de lac cum se exfolieaza, apar urme de matuire lasate de masinile de slefuit, vopseaua parca isi pierde  din intensitate, este mult mai usor de zgariat si stratul de lac isi pierde claritatea si stralucirea mult mai repede. Daca este sa ne luam si dupa costurile ce tin de vopsirea unui autoturism acestea sunt mult peste 4000-5000 de lei. Un detailing auto profesional poate schimba masina Dvs. ca una noua fara costuri mari. O lucrare profesionista de detailing auto ce combina atat cunostinte de tinighigerie cat si de detailing impreuna cu echipamente dedicate acestui tip de serviciu, masina Dvs. poate capata un aspect de showroom. Treci pe la un centru de detailing si vezi daca se merita sa vopsesti o masina pentru zgarieturi care pot fi indepartate prin polish.  

Top Detail vine in ajutorul Dvs. cu un pachet destinat pentru orice buget.
Pachetul Low-Cost Polish este potrivit pentru orice autoturism care prezinta zgarieturi fine, iar lacul necesita rectificat pentru un aspect ce reda din nou stralucirea autoturismului.
Cost minim cu acelasi efect de durata.

Operatii Low-Cost Polish:
-Spalare exterior cu manusa microfibra.
-Decontaminare cu argila(ClayBar)
-Polish abraziv sau intermediar
-Polish de finish


Rugam clientii TopDetail sa evalueze rezultatele serviciilor noastre
scriind un comentariu in casuta de mai jos. Multumim!

promotii

Royal Treat               
Executive Radiance
Polish Faruri             

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 8 vizitatori online

mareste text

AutoPieseOnline24.ro