Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

galerie faruri

faruri
Cumpara produse detailing auto

Antifurt Auto Bear Lock

Antifurt Auto Mecanic - Bear Lock
Antifurt Auto Bear Lock

"Cel mai bun sistem mecanic antifurt auto!"

- acum ?i in Romania doar prin Top Detail

Imobilizarea autoturismului, cu ajutorul sistemului Bear Lock se face datorita dispozitivului mecanic, acest fapt previne si impiedica furtul autoturismului. Un ho? de ma?ini este ntotdeauna sub presiunea timpului ca sa nu se expuna riscului de a fi descoperit. Prin urmare, hotii renunta la vehicul dup? aproximativ 3 minute de efort inutil de a pleca cu acesta si cauta altceva.

Pentru multi hoti de masini dispozitivele electrice de multe ori nu reprezinta un obstacol. Echipat cu sisteme de urmarire prin GPS sau alte sisteme electrice, hotii reusesc sa dispara in cateva secunde cu masina. Pentru ei marcile importante si scumpe sunt atractia principala, si vor gasi o metoda de a dezactiva sistemul electronic pe care il detine autoturismul.

Antifurt auto mecanicSistem mecanic antifurt autoBear Lock antifurt

Din acest motiv, din ce in ce mai multi soferi isi instaleaza sisteme de alarma, sisteme de detectare sau sisteme ce decupleaza anumite parti ale masinii sau le blocheaza. Cu toate acestea, acest lucru rar previne furtul de ma?ini ?i va ajuta doar n depistarea ma?inii furate. De putine ori masina poate fi gasita cu ajutorul Politiei si daca este gasita poate fi vandalizata sau distrusa pe marginea unui drum.
Este recomandat ca masina sa fie echipata cu sisteme de imobilizare suplimentara pentru a mari timpul pe care il aloca un hot penru a fura o masina.

Toate sistemele Bear-Lock sunt recunoscute de producatorii auto, ca fiind cele mai bune sisteme pentru prevenirea furtului auto.

Urmariti un video despre sistemele mecanice de antifurt auto Bear Lock:

Mai multe detalii pe www.bear-lock.ro

  
Rugam clientii TopDetail sa evalueze rezultatele serviciilor noastre
scriind un comentariu in casuta de mai jos. Multumim!

promotii

Royal Treat               
Executive Radiance
Polish Faruri             

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 4 vizitatori online

mareste text

AutoPieseOnline24.ro