Detailing Auto Bucuresti

cautare in site

galerie faruri

faruri
Cumpara produse detailing auto

Mini-Detailing - Spalat Interior x Exterior

Mini-Detailing: Spalat Interior si Exterior

Mini-Detailing : Spalat Interior si Exterior

 


Pentru a satisface toti clientii nostri am lansat un nou pachet de detailing si anume Spalarea Profesionala a Masinii. Dar daca va ganditi la o spalare cu cisme, carpe murdare, stropi de apa pe tapiterie, urme de mizerie pe geamuri dupa ce ele au fost sterse, zgarieturi lasate pe vopsea, urme de bitum si musculite, aceasta nu este o spalare obisnuita la colt de strada.

Procesul de spalare incepe cu degresarea exteriorului, si cand zic exterior, inseamna tot ce tine de un exterior de masina, geamuri, plafon, fata, spate, laterele, jante, deci tot.

Dupa aplicarea solutiei de degresare, se incepe cu prespalarea masinii pentru a indeparta o mare parte din depuneri. Deja masina incepe sa arate mai curata, ca orice alta spalatorie din Bucuresti, dar nu ne oprim aici. Urmeaza samponarea, cu sampon auto pentru a nu afecta stratul de lac, acum este semicurat si vulnerabil, la fel si partile cromate si alte componente cauciucate ale masinii care stim noi cum arata dupa ce ne lasam masina la spalatoria din cartier. Acum ne ocupam de jante, chiar daca ele au fost curatate au mai ramas urme de bitum, si praf de la placute si discuri. Inarmati cu o pensula si o solutie speciala si ph mic, incepem sa indepartam tot pana cand janta este curatata. Dupa ce samponul incepe sa isi faca efectul incepem spalarea cu o manusa de microfibra pentru a agita putin samponul impreuna cu depunerile care au ramas. Clatim bine toata masina si inspectam rezultatul. Stergem masina cu un prosop mare de microfibra pentru a nu zgaria stratul de lac. Pentru imbinari, portiere si alte zone folosim pistolul cu aer comprimat pentru a ne asigura ca numai avem apa deloc pe masina.Tratam hidrofob cauciucurile si elementele din plastic.

spalare_masina_bucuresti DSC08533 spalare_auto_microfibra

Apoi ne ocupam de interior, lasam boxa unde am spalat masina la exterior si ne concentram pe a aspira fiecare particula de praf care exista pe scaune, bancheta, portbagaj, mocheta.
Cu o laveta incepem sa stergem tot ce inseamna plastic, si unde murdaria o cere folosim si o solutie pentru a o indeparta si a curata toate suprafetele. Componentele din cauciuc si plastice sunt si ele tratate si revitalizate, astfel isi recapata culoarea ca si cand ar fi fost noi.
Stergem geamurile , inspectam masina si gata.

curatare_interior aspirare_auto_interior cauciucuri_tratament

Operatiuni:

-aspirare mochete, scaune, bancheta, portbagaj si portiere;
-stergere bord, portiere, elemente plastice;
-revitalizare elemente din plastic.
-prespalare, degresare;
-spalare cu sampon;
-curatare jante;
-curatare si revitalizare elemente din plastic;
-tratament pentru anvelope si plastice.

Produse folosite:

meguiarsimagesRugam clientii TopDetail sa evalueze rezultatele serviciilor noastre
scriind un comentariu in casuta de mai jos. Multumim!

promotii

Royal Treat               
Executive Radiance
Polish Faruri             

Antifurt Auto

"Cel mai bun sistem mecanic
  antifurt auto!"

- acum şi in Romania:
antifurtul auto Bear Lock

Detailing Promo

Vezi promotia Detailing Interior!

Online

Avem 3 vizitatori online

mareste text

AutoPieseOnline24.ro